شورای روسای پلیس ملی انگلیس اعتراف کرد که برخی افراد به خاطر کسب قدرت و امکان سوءاستفاده از آن وارد نیروی پلیس شدهاند.
ایندیپندنت
بر اساس دادههای منتشر شده تحت قوانین دسترسی آزاد به اطلاعات، در طول چهار سال گذشته حدود 2000 اتهام سوءرفتار جنسی به انضمام تجاوز، علیه افسران پلیس در حال خدمت مطرح شده است.
آمارهای مربوط به 39 قوا نشان داد که تقریبا دو سوم شکایات متوقف شدهاند، به استثنای حدود 30 درصد از افسران، گارد ویژه یا افسر پشتیبان پلیس (PCSO) که متهم به سوءرفتار جنسی هستند، پیش از این با ادعاهای اقدام به تخلفات دیگری روبرو بودهاند. در زمرهی این شکایات بیش از 370 اتهام آزار جنسی، حدود 100 تجاوز جنسی و 18 مورد اتهام سوءاستفادهی جنسی از کودکان ثبت شده است. در کل، 514 اتهام اثبات شده در میان 33 نیروی پلیس وجود داشت. با این حال، بر اساس آمار منتشر شده توسط برنامهی «دیسپچز» (Dispatches) از کانال 4، در مواردی که شکایات مربوط به سوءرفتار جنسی مورد تایید قرار گرفت، تنها یک سوم کارکنان خاطی اخراج شدند.
به گفتهی پژوهشگران دانشگاه بورنموث، مجرمان افراد آسیبپذیر را طعمه قرار دادهاند. دو پنجم قربانیان قبلا در معرض آزار و اذیت خانگی بودند، یک پنجم مشکلات روانی داشتند و یک چهارم آنها در گذشته مورد تجاوز جنسی قرار گرفته بودند. «دامیان هندز»، وزیر وزارت کشور انگلیس، این افشاگریها را “تکاندهنده” توصیف کرد. او افزود: “مهم است که این موارد روال قانونی خود را طی کند و هر اتهام به درستی مورد بررسی قرار گیرد.” شورای روسای پلیس ملی اعتراف کرد که برخی از افراد به “به دلیل قدرت، کنترل و مجالی که این شغل در اختیارشان قرار میدهد”جذب نیروی پلیس شدهاند. لوئیزا رالف، مسئول حفاظت عمومی بدن، به دیسپچز گفت: “ما باید کاملا پشتپردهی این موارد را کشف کنیم.”. روز دوشنبه، مجموعهی جداگانهای از آمار، تحت قانون دسترسی آزاد به اطلاعات منتشر شد و نشان داد که بین سالهای 2016 تا 2020، از 750 ادعای سوءرفتار جنسی علیه افسران پلیس 31 قوا، 34 مورد آن به اخراج منجر گردید.
انتشار این آمار پس از آن صورت میگیرد که «پریتی پاتل» از یک تحقیق مستقل برای بررسی “قصور سیستماتیک” خبر داد که طی آن به وین کوزنس (قاتل سارا اورارد) اجازه داد تا به عنوان یک افسر پلیس استخدام گردد. در پی قتل خانم اورارد، بارونس کیسی از بلکاستوک، فرهنگ و استانداردهای پلیس متروپولیتن را به طور مجزا مورد بازبینی قرار خواهد داد. كوزنس -كه در حال حاضر به حبس ابد محکوم شده است- از دستبند پلیس و كارت شناسایی خود برای دستگیری جعلی استفاده كرد تا بتواند خانم اورارد 33 ساله را پیش از تجاوز و قتل برباید. دفتر مستقل ناظر بر رفتار پلیس که بر سیستم شکایات پلیس نظارت میکند، گفت که وظیفهی “از بین بردن” هرگونه سوءاستفاده از اختیارات پلیس که آن را “خیانت در امانت” نامیده، بر عهدهی او بوده است.یک سخنگو گفت: “سوءاستفاده از اختیارات پلیس به منظور بهرهکشی جنسی یا خشونت، تأثیر مخربی بر قربانیان و بر اعتماد عمومی نسبت به نیروی انتظامی و خدمات عمومی دارد.”
“بسیار مهم است که راهکارهای موثری برای جلوگیری، نظارت و برخورد سریع با هر فردی که از این اعتماد سوءاستفاده میکند، وجود داشته باشد. در حیطهی خدمات پلیس، این رفتار نوعی فساد است و باید با آن برخورد گردد. ” ائتلاف پایان خشونت علیه زنان-که گروههایی چون بحران تجاوز، پناهندگی و کمک به زنان را در برمیگیرد-گفت که تعداد کمی از افسران به خاطر خشونت علیه زنان و دختران با پیامدهای معناداری روبرو شدهاند. دنزی اوگور، قائم مقام مدیریت این ائتلاف، میگوید: “لازم است که ما شاهد یک بازنگری اساسی در نحوهی واکنش پلیس به خشونت علیه زنان، به ویژه در صفوف خودشان باشیم.”. “این به معنای پاسخگویی بیشتر و اقدامات فوری، هماهنگ و استراتژیک برای مقابله با خشونت علیه زنان است. در نهایت، پیش از اینکه اعتماد زنان را به پلیس ترمیم کنیم، باید به این نقایص گستردهی سازمانی رسیدگی نماییم. “
برگردان: غزاله مقدم
بار اول نیست که میشنویم بازجویان با سوءاستفاده از قدرت علاوه بر آزار روح و جان بازجوشوندگان، به آزار جسمی آنان نیز پرداختهاند. در مقاله ی روایت آزار جنسی توسط بازجو؛ شکنجه جنسی و مسئله قدرت در سایت آکادمی چراغ به جزئیات آن پرداخته ایم.